Get Adobe Flash player

JUMP Force (XONE)

 

A legnagyobb anime/manga gonosztevők megszállták világunkat, és most rajtad a sor, hogy a Dragon Ball, Naruto, One Piece, Fist of the North Star és számos más JUMP univerzum hőseiből álló Jump Force tagjaként megmentsd otthonodat ebben a sorozatokon átívelő, minden eddiginél izgalmasabb cross-over verekedős játékban!

 
 
Platform Xbox One
Típus Verekedős
Nyelv lang
Megjelenés 2019.02.15
Kiadó Bandai Namco
 
 

Rendszerkövetelmények:

Xbox One konzol

A legismertebb manga hősök első alkalommal csapnak össze egy teljesen új harctéren: a világunkban. Erejüket egyesítve a valaha volt legnagyobb fenyegetéssel szemben, a Jump Force az egész emberiség sorsát cipeli a hátán.

 

A népszerű Weekly Jump magazin 50. évfordulójának alkalmából a Jump Force a legmodernebb technológiákkal és sosem látott, realisztikus megjelenéssel kelti életre a közismert karaktereket.

 

• A játék a Jump World és a valós világ egyedi keveréke. Vajon mi okozhatott ekkora káoszt? És mik azok a különös kockák az égen?

• A Jump Force a legerősebb manga hősök szövetsége olyan sorozatokból, mint a Dragon Ball, a One Piece, a Naruto, a Bleach, a Hunter X Hunter és sok más.

• A hihetetlenül realisztikus grafikával és karaktermodellekkel sosem látott módon kelnek életre kedvenc manga hőseid.

• Izgalmas internetes élmények: hozd létre saját avatárod és lépj kapcsolatba a lobbiban a többi játékossal.