Get Adobe Flash player

Fast & Furious Crossroads (PS4)

 

Száguldj a nagysikerű Fast & Furious szereplőivel egy a filmsorozathoz méltóan akciódús és hihetetlenül izgalmas játékban!

 
 
Platform Playstation 4
Típus Verseny
Nyelv lang
Megjelenés 2020.05
Kiadó Bandai Namco
 
 

Rendszerkövetelmények:

PlayStation 4 konzol

A Fast & Furious Crossroads egy új akció-kalandjáték a Fast & Furious-univerzumban. Kapcsolj sebességbe a gyors, filmszerű non-stop akció élményért a Fast & Furious saga új fejezetében, ahogy nemzetközi bűnszervezeteket vadászol le és keresztülszáguldasz terveiken. Adrenalin fűtötte mutatványokkal és rablásokkal, kütyükkel, egzotikus helyszínekkel és a filmek ismert hőseivel, a Fast & Furious Crossroads keretében közvetlenül az akció közepébe csöppenhetsz.

 

JÁTSSZ KEDVENCEIDDEL
Száguldj Dom, Letty és Roman, valamint a kemény új csapattagok szerepében!

 

• Készülj fel a Fast & Furious-univerzum következő hivatalos fejezetére, ahogy visszatérnek a nagysikerű filmsorozat szereplői - Rom, Letty és Roman - az eredeti színészek hangjaival, és veled a középpontban!
• Új csapattagok között szerepel a Sonequa Martin-Green (The Walking Dead, Star Trek: Discovery) alakította Vienna, és az Asia Kate Dillon (Billions, Orange is the New Black) által életre keltett Cam.

 

KÉSZÜLJ FEL AZ ÖSSZES KOCSIRA, KÜTYÜRE ÉS HELYSZÍNRE
Egy országokon átívelő történet üldözésre, szökésre, kiütésre és rablásra épített játékmenettel.

 

• Vezess a Fast & Furious hivatalos autókoordinátora, Dennis McCarthy által összeválogatott ikonikus kocsikat!
• Indulj izgalmas, az egész világon átívelő kalandokra Marokkó forró homokjaitól kezdve Athén és Barcelona csillogásán át egészen New Orleans neonfényben úszó utcáiig!
• Vess be a filmekből ismerős és új kütyüket ellenfeleid kiiktatására!

 

ÁLLJATOK ÖSSZE AZ EGYEDI TÖBBJÁTÉKOS ÉLMÉNYÉRT
Alapíts csapatot barátaiddal és játsszatok az interneten keresztül az őrületes futamokon!

 

• Csatlakozz az internetre barátaiddal a forradalmi csapat alapú akcióért!
• Lépj szintet új járgányok, testreszabási lehetőségek, kütyü fejlesztések, matricák, egyedi tárgyak és sok más feloldásához!
• Kövesd és hasonlítsd össze Fast & Furious Crossroads teljesítményeidet, trófeáidat, eredményeidet és sok mást barátaiddal a God's Eye-hoz hasonló MOSAIC-rendszerrel.