Get Adobe Flash player

Persona 5 Royal (PS4)

 

Válj a rejtélyes Phantom Thieves csapat tagjává és tárd fel a romlott emberek szívének titkait a díjnyertes Persona 5 rengeteg újdonsággal megpakolt kiadásában!

 
 
Platform Playstation 4
Típus Szerepjáték (RPG)
Nyelv lang
Megjelenés 2020.03.31
Kiadó ATLUS
 
 

Rendszerkövetelmények:

PlayStation 4 konzol

Készülj fel egy vadonatúj RPG-élményre a díjnyertes Persona-sorozat univerzumában játszódó Persona 5 Royal keretében, ahol Joker maszkját felöltve csatlakozhatsz a Phantom Thieves of Hearts csapatához! Vesd le a modern társadalom béklyóit és tervezz meg hatalmas betöréseket, hogy a romlott emberek elméjébe beférkőzve megváltoztasd természetüket! A Persona 5 Royal tele van pakolva új karakterekkel, bizalmasokkal, történetszálakkal és helyszínekkel, valamint egy az észrevétlen bejutást elősegítő új kapaszkodóhorog mechanikával. A Shujin Academy új szemeszterében tovább fejlesztheted képeségeidet a metaverzumban és mindennapi életedben egyaránt. A Persona 5 Royal egyedi grafikai stílusa mellett a visszatérő zeneszerző, Shoji Meguro vadonatúj számaival is vár. Barangold be Tokiót, szerezz új Personákat, alakítsd kedvedre rejtekhelyed, valamint fedezz fel korábban sosem látott történeteket, átvezető videókat, alternatív befejezéseket és sok mást!

 

A Persona 5 Royal még a legtapasztaltabb Phantom Thieves tagok számára is tartogat új kihívásokat, melyek során felfedezhetik a bennük rejlő erőt és harcba szállhatnak az igazságért!

 

Tedd fel a maszkod és fedd fel az igazságot!