Get Adobe Flash player

Watch Dogs Legion (PS4)

 

Csatlakozz az Ellenálláshoz és irányíts bárkit, miközben az elnyomók ellen harcolsz egyedül, vagy akár barátaiddal közösen!

 
 
Platform Playstation 4
Típus Akció
Nyelv lang
Megjelenés 2020.10.29
Kiadó Ubisoft
 
 

Rendszerkövetelmények:

PlayStation 4 konzol

Itt az ideje, hogy visszafoglald Londont és bárkit, akit csak meglátsz ebben az ikonikus városban ellenállásod tagjává tehetsz. Korrupt opportunisták vették át a hatalmat, és most rajtad a sor, hogy felépítsd az ellenállást, és visszaszolgáltasd a várost az embereknek. Az ellenállás potenciális tagjaiként a teljes lakossággal, és a város technológiái feletti uralmaddal hackelj, szivárogj be és küzdj London felszabadításáért. Üdvözöl az Ellenállás.

 

JÁTSSZ BÁRKIKÉNT
Toborozz bárkit ellenállásodhoz London teljes lakosságából: egy MI6 ügynöktől egy kemény pusztakezes harcosig, egy briliáns hackertől egy menekülő sofőrig, egy futball huligántól és ártalmatlannak tűnő idős hölgyig, melyek mindegyike saját háttértörténettel, személyiséggel és képességekkel rendelkezik, amit bevethetsz a különböző szituációkban. Bárki, akit látsz csatlakozhat csapatodhoz.

 

Játssz úgy, hogy szeretnél. Állítsd össze csapatod a választható karakterek széles kínálatából, melyek mindegyike egyedi képességekkel bír. Terítsd le és vágd bilincsbe ellenfeleidet rendőrtisztként, eredj a nyomukba egy rakétákkal és álcázóberendezéssel felszerelt szuper kémjárgányban, és parancsolj robotikus méheknek méhészeddel. Tedd egyedivé Légiódat kütyükkel, egyedi kosztümökkel és ikonikus maszkokkal.

 

EGY MAGÁVAL RAGADÓ TÖRTÉNET
Miután egy rejtélyes elkövető pusztító terrortámadásokat indít London ellen, egy titkos földalatti ellenállást okolnak a csapásokért, ami a megsemmisülés szélére sodródik, és a segítségedre van szüksége.

 

A küldetésed, hogy újraépítsd a DedSec szervezetet, és visszavágj London elnyomóinak. Egyes ellenfelek nyilvánvalóak, mint a korrupt privát katonai szervezet, az Albion vezetője, Big Brother Nigel Cass. Zseni pszichopataként Nigelnek megvan a saját érdekes módszere London megóvására, ami akár a lakósok megtizedeléséhez is vezethet. Ott van továbbá Mary Kelley, a bűnöző klán feje, aki egyesítette a város bandáit, akinek minél előbb el kell tűntetnie téged az útból, hogy tovább folytathassa jövedelmező üzleteit, mint az emberkereskedelem.

 

Utazásod során számos színes karakterrel - gonosszal és szövetségessel egyaránt - fogsz találkozni, hogy London felszabadításáért küzdesz.

 

A HACKELÉS A FEGYVERED
Alakítsd fegyverré London technikai infrastruktúráját, és vesd be DedSec technológiai tudását: törj fel felfegyverzett drónokat, rekonstruálj múltbéli eseményeket a kiterjesztett valósággal, hogy felfedd ki áll a terrortámadások mögött, és hackeld át magad a legmodernebb biztonsági rendszereken. Fejlessz és vess be olyan eszközöket, mint a Stealth Cloak, a Spiderbot, a Micro-Missile Launcher és a pusztító Electro Fist a vadonatúj közelharcrendszerben.

 

SZABADÍTS FEL EGY NYÍLT VILÁGÚ LONDONT
Fedezd fel a masszív nyílt világot és küzdj London számos közismert pontján - Trafalgar Square, Big Ben, Tower Bridge, Camden, Piccadilly Circus, London Eye - a város felszabadításáért, és merülj el olyan tevékenységekben, mint a pusztakezes boksz, a darts, a foci, az illegális futárkodás vagy az utcai művészet.

 

ÁLLJ ÖSSZE BARÁTAIDDAL
Csatlakozz legfeljebb három barátodhoz az interneten keresztül, és fedezzétek fel szabadon London utcáit együtt, vagy teljesítsetek különleges kooperatív küldetéseket és próbáljatok ki egyedi játékmódokat. Élvezzétek a rendszeres ingyenes frissítéseket, amik újabb tartalmakkal, jutalmakkal és tematikus eseményekkel bővítik a játékot.