Get Adobe Flash player

Transformers: Battlegrounds (NS)

 

Csatlakozz az Autobotok és Decepticonok küzdelméhez kedvenc TRANSFORMERS szereplőid oldalán!

 
 
Platform Nintendo Switch
Típus Stratégia
Nyelv lang
Megjelenés 2020.10.23
Kiadó Bandai Namco
 
 

Rendszerkövetelmények:

Nintendo Switch konzol

A Föld megszállásával és a Deceptioconok vezetője, MEGATRON egyre közelebb kerülésével az AllSpark megszerzéséhez, BUMBLEBEE-nek és az Autobotoknak egy új parancsnokra van szükségük, hogy segítsen nekik visszaállítani a békét az univerzumban - mégpedig rád!

 

Állítsd össze csapatod és gördüljetek akcióba a körökre osztott taktikai összecsapásokban a belvárostól egészen Cybertronig. Nem csak erőre, hanem stratégiai érzékre is szükséged lesz, hogy felülkerekedj az ördögi Decepticonokot. Válaszd ki a megfelelő képességekkel és fegyverekkel felszerelt TRANSFORMERS karaktereket, hogy urald az előtted álló összecsapásokat a harcra kész OPTIMUS PRIME, GRIMLOCK és mások oldalán. Fordítsd előnyödre a környezeted, bújj fedezék mögé a sivatagi viharokban, töltődj fel Cybertron Energon viharaiban, és küzdj meg ellenfeleiddel a város utcáin. Töltsd fel Energon sávodat és engedj szabadjára pusztító Ultimate Abilities csapásokat, amik darabokra zúzzák még a legádázabb ellenfeleket is. Intuitív irányításával és három nehézségi fokozatával a rád váró kihívások mértéke csak rajtad áll.

 

Küzdj meg egy barátoddal, vagy álljatok össze a lokális többjátékos módban! Válassz, hogy az Autobotok vagy a Decepticonok oldalán szállsz harcba, és tedd próbára stratégiai képességeidet olyan játékmódokban, mint a Capture the Flag. Ez az a stratégiai akciójáték, amire a TRANSFORMERS rajongók mindig is vágytak!

 

• VEZESD AZ AUTOBOTOKAT - Parancsolj olyan hősöknek az izgalmas stratégiai összecsapásokban, mint BUMBLEBEE, WINDBLADE, OPTIMUS PRIME és sokan mások.
• A FÖLDTŐL EGÉSZEN CYBERTRONIG - Törj és zúzz városokon, erdőkön, sivatagokon át és azokon túl a robbanékony küldetésekben.
• TÖKÉLETESÍTSD KÉPESSÉGEIDET - Az elérhető irányítással és a három nehézségi fokozattal üdvözli a kezdőket és próbára teszi a veterán stratégákat.
• LOKÁLIS TÖBBJÁTÉKOS MÓD - Hívd ki egy barátod az árkád stílusú játékokban az Autobotok és Decepticonok összecsapásában.

 

TRANSFORMERS and all related characters are trademarks of Hasbro and are used with permission. © 2020 Hasbro. All Rights Reserved. Licensed by Hasbro. Published by Outright Games Limited. Software © 2020 Outright Games Limited. Developed by Coatsink Software Ltd. All Rights Reserved.