Get Adobe Flash player

 

Hír - ÚJ ELŐZETESEN A YAKUZA: LIKE A DRAGON

A SEGA örömmel jelenti be, hogy a Yakuza: Like a Dragon 2020. november 13-án hozza el a dinamikus RPG élményt Yokohama, Japán utcáira egy kalandban, ami a Yakuza-sorozat közkedvelt intenzív összecsapásait stratégiai mélységgel, csapat testreszabással és olyan képességek széles kínálatával kombinálja, amit egy szerepjátéktól várnál PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re, a konzol megjelenésekor Xbox Series X-re, valamint egy későbbi időpontban PlayStation 5-re.

 

A vadonatúj, közel 2 perces How Will You Rise? előzetes a Yakuza: Like a Dragon új helyszíne, Yokohama, Japán utcáira invitálja a játékosokat. A videóban a Yakuza-sorozat történetének első új főszereplője, Ichiban Kasuga mutat be néhányat a játékban elérhető 20+ egyedi kasztból hűséges csapattársai Nanba, Saeko és Adachi oldalán. Csak meta világnézetként leírható módon Ichiban egy RPG főszereplőjének képzeli magát, és körökre osztott összecsapásokban teríti le ellenfeleit. Ha mindig is szeretted volna séfsapkában, borsáradatot szórva stílusosan kivégezni ellenfeleidet, akkor a Yakuza: Like a Dragon garantáltan nem okoz majd csalódást.

 

 

Tartsd nyitva a szemed, az elkövetkező hónapokban ugyanis további Yakuza: Like a Dragon részletek várhatók többek között a játékmenetről, a sztori elemekről, a színes minijátékokról, valamint az alvilági játszóteret betöltő tartalmakról, amik egyedülálló élménnyé teszik.

 

A Yakuza: Like a Dragon 2020. november 13-án jelenik meg Xbox One-ra, PC-re és PlayStation 4-re, valamint a konzol megjelenésekor Xbox Series X-re, és egy későbbi időpontban PlayStation 5-re.2020.08.24
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

összes