Get Adobe Flash player

 

Hír - NAPOKON BELÜL KEZDETÉT VESZI A BORDERLANDS 3 SZÜLETÉSNAPI ESEMÉNYSOROZATA

Közel egy éve, hogy megjelent (2019.09.13.) a Borderlands 3, mely óta rengeteg újdonsággal bővült a játék. A Borderlands közösség támogatásának meghálálásaként a 2K és a Gearbox 2020. július 30-án útjára indítja a Borderlands 3 Anniversary Celebration-t, ami hat héten át ünnepli különböző minieseményekkel a Borderlands 3 első születésnapját.

 

Az újabb miniesemény csütörtökönként veszi kezdetét 2020. július 30-tól kezdődően, melynek témája és részletei a https://borderlands.com/en-US/ oldalon és a Borderlands közösségi csatornáin lesznek követhetők, de addig is nézd meg, hogy mik várnak rád:

 

• ECHOcast Overload (2020. július 30. - 2020. augusztus 6.) - Nagyobb eséllyel szerezhetsz cuccokat az ECHOcast Twitch kiegészítő Rare Chest Event eseményein.
• Bonus Boss Loot (2020. augusztus 6. - 2020. augusztus 13.) - A legtöbb főellenfél nagyobb eséllyel dob Legendás tárgyakat.
• Loot Monster Mayhem (2020. augusztus 13. - 2020. augusztus 20.) - Megnöveli az ellenfelek Loot variánsainak előfordulását.
• Show Me The Eridium (2020. augusztus 20. - 2020. augusztus 27.) - Megnöveli az Eridium dobási esélyét és Eridium tárgykedvezményeket is biztosít.
• Mayhem Made Mild (2020. augusztus 27. - 2020. szeptember 3.) - Minden könnyű módosító a Mayhem módban.
• Making It Rain (2020. szeptember 3. - 2020. szeptember 10.) - Az ellenfelek több játékbeli pénzt dobnak.

 

A minieseményekben való részvételhez elég csupán a Borderlands 3 alapjáték, de a játékosok a legújabb Bounty of Blood, és a Season Pass további kampánykiegészítői keretében is élvezhetik az események előnyeit.

 

A 2K és a Gearbox emellett kiadta a Borderlands 3 legújabb kényelmi frissítését is, ami új Eridium lehetőségeket, főellenfél zsákmány változtatásokat és más a közösség által kért módosításokat tartalmaz.

 

Az Eridium - a Borderlands 3 játékbeli valutájaként szolgáló ritka elem - halmokon üldögélő játékosok már a Veteran Rewards automatánál is elkölthetik készleteiket a Sanctuary III fedélzetén, melyből ritka küldetés jutalmakat szerezhetnek, köztük esetenként olyanokat, amik korábban egy végigjátszás során csak egyszer voltak megszerezhetők.

 

Eridium készleteiket befektethetik továbbá a továbbfejlesztett, híres mordályokat szóró Eridian Fabricator 2.0 fegyverbe is, melynek új alternatív tüzelési módjához egy nagy adag Eridium szükséges, de cserébe garantált, hogy egy Legendás fegyvert fog kiköpni.

 

Amennyiben inkább a hagyományos módon szeretnél Legendás felszerelésekre vadászni, szintén jó hírrel szolgálhatunk, mivel a főellenfelek zsákmányait még több főellenfélre lett kiterjesztve, így könnyebben levadászhatod pontosan azt a Legendás tárgyat, amit keresel.

 

További részletekért olvasd el a Borderlands hivatalos oldalának kapcsolódó blogbejegyzését: https://borderlands.com/en-US/news/2020-07-23-borderlands-3-anniversary-celebration/

 

A Borderlands 3 országszerte kapható PlayStation 4-re és Xbox One-ra.2020.07.24
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

összes