Get Adobe Flash player

 

Hír - MEGÉRKEZETT A SID MEIER’S CIVILIZATION VI – NEW FRONTIER PASS MÁSODIK CSOMAGJA

A 2K örömmel jelenti be, hogy a kritikusok által elismert stratégiai játékát nyolc új civilizációval, kilenc új vezetővel, hat új játékmóddal és sok mással bővítő Sid Meier's Civilization® VI - New Frontier Pass második csomagja, az Ethiopia Pack már elérhető PlayStation 4-re, Xbox One-ra, Nintendo Switch-re és PC-re. Az Ethiopia Pack tartalma:

 

• Új vezető: II. Menelik etióp császár
o Tartalmazza az egyedi Oromo Lovasság egységet, a Rock-Hewn Church fokozót és az Aksumite Legacy képességet.
• Új játékmód: Secret Societies (használatához a Rise and Fall vagy Gathering Storm kiegészítő szükséges)
o Négy nagyhatalmú és rejtélyes Titkos Társaságot ad a világhoz. A felkutatásokhoz keresd a Titkos Társaságok befolyásának esetleges búvóhelyét, mint a Barbár Táborhelyek, Törzsi Falvak, Természeti Csodák vagy Városállamok. A felfedezésük nem garantált, de nagyobb eséllyel találhatsz meg olyan Titkos Társaságokat, amiket más játékosok még nem fedeztek fel, vagy olyan kontinensen, ahol még nem fedeztek fel Titkos Társaságot. Alternatívaként befektethetsz a diplomáciai láthatóságba, hogy többet megtudj róluk más vezetőktől.
o Egy társaság felfedezése egy egyedi kormányzót old fel hasznos bónuszokkal, amit a játékosoknak nem kell egy városhoz rendelniük. Miután egy társaság tagjává váltak, a játék végéig azok is maradnak.
o Az ugyanazon társasághoz tartozó játékosokkal való szövetséggel a játékosok gyorsabban szerezhetnek szövetség pontokat, és jobb véleménnyel vannak egymásról diplomácia során. A más társaságok tagjai azonban ellenszenvesek lesznek egymással, amint kiderül tagságuk.
• Új kerület: Diplomáciai Negyed
• Új épületek: Konzulátus, Törvényszék
• Teddy Roosevelt és Catherine De Medici Persona Pack: A Sid Meier's Civilization VI - New Frontier Pass tulajdonosok számára elérhető. A csomagok mindegyike kedvenc vezérük egy vadonatúj megközelítését tartalmazza új vezér modellel és háttérrel, új játékmeneti bónuszokkal és egy a vezér személyiségét tükröző frissített agendával. „Rough Rider Teddy" kiváló a béke megtartásában, míg „Magnificence Catherine" fényűzésével képes lehengerelni a világot Kultúrával és Turizmussal.

 

A Sid Meier's Civilization® VI - New Frontier Pass kéthavonta megjelenő csomagokkal bővíti a játékot egészen 2021 márciusáig, melyekből az első kettő már elérhető PlayStation 4-re, Xbox One-ra, Nintendo Switch-re és PC-re.

 

A Sid Meier's Civilization VI országszerte kapható PlayStation 4-re, Xbox One-ra, Nintendo Switch-re és PC-re.2020.07.23
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

összes