Get Adobe Flash player

 

Hír - ISMERD MEG A SID MEIER’S CIVILIZATION VI – NEW FRONTIER PASS ELSŐ VEZETŐJÉT

A 2K nemrég bejelentette a kritikusok által elismert stratégiai játékát* nyolc új civilizációval, kilenc új vezetővel, hat új játékmóddal és sok mással bővítő Sid Meier's Civilization® VI - New Frontier Pass-t, melynek tartalmai kéthavonta fognak megjelenni hat csomagra bontva 2020. május 21-től egészen 2021. márciusáig PlayStation 4-en, Xbox One-on, Nintendo Switch-en és PC-n.

 

A kiadó ma felfedte a szezonbérlet első csomagjának részeként érkező két vezér egyikét, a maja civilizációt vezető Lady Six Sky-t:

 

Lady Six Sky nem igazán hagyatkozik a friss víz hagyományos forrásaira, hogy megalapozza szorosra fűzött birodalmát, helyette inkább farmokat és ültetvényeket használ, hogy elérje a csillagokat.

 

A maják más civilizációktól eltérően tervezik meg létesítményeiket. Lakhatásukat inkább farmok, mint friss víz közelében képzelik el. A fényűzés szomszédságában való letelepedés további kényelmet nyújt számukra. Lady Six Sky szeretné közel tudni városait a fővároshoz, így építsd ki már korán városcsoportod és védd meg Hul'che atlatistáival. A megfelelően elhelyezett obszervatóriummal a kerületek extra tudományra tehetnek szert a szomszédos farmokból és ültetvényekből, így a civilizációk versenyében mások elé kerülhetnek a technológia terén, hogy az űrbe juttassák népüket, vagy hatalmas löketet adhatnak nekik a következő győzelem megszerzéséhez.

 

 

A Sid Meier's Civilization VI országszerte kapható PlayStation 4-re, Xbox One-ra, Nintendo Switch-re és PC-re.2020.05.14
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

összes