Get Adobe Flash player

 

Hír - FOLYTATÓDIK A MORTAL KOMBAT 11 TÖRTÉNETE

A Warner Bros. Interactive Entertainment ma bejelentette a 2019-es D.I.C.E. Awards Fighting Game of the Year díjának nyertese, és a sorozat történetének eddigi legsikeresebb játéka, a nagysikerű Mortal Kombat 11 új Mortal Kombat 11: Aftermath kiegészítőjét. A díjnyertes NetherRealm Studios által fejlesztett, és 2020. május 26-án először digitálisan megjelenő Mortal Kombat 11: Aftermath a kritikusok által elismert sztori kampányt vadonatúj, bizalom és árulás köré épülő filmszerű narratívával terjeszti ki.

 

 

Az epikus saga folytatódik a Mortal Kombat 11: Aftermath keretében, ahogy a Tűz Isten Liu Kang, az idő új ura és Earthrealm védelmezője arra kényszerül, hogy valószínűtlen szövetségesek és ismerős ellenfelek segítségére sietve újraírja a történelmet, hogy ezzel megváltoztassa az egyensúlytól függő két világ sorsát. A széles karakterkínálatot bővítve a kiegészítővel olyan harcosok is visszatérnek, mint Fujin, a Szél Istene, aki az Earthrealm védelmezőjeként szolgál testvére Raiden mellett, valamint Sheeva, az ősi Shokan faj négykarú, félig ember félig sárkány királynője. A sorozat történetében először a csúcstechnológiás kibernetikus rendőrtiszt, RoboCop is csatlakozik a küzdelemhez a Mortal Kombat népszerű vendégharcosainak sorát erősítve. RoboCop hangja és kinézete a népszerű karaktert az eredeti „RoboCop" (1987) és folytatása, a „RoboCop 2" (1990) filmekben alakító színész, Peter Weller mintájára készült. A Mortal Kombat 11: Aftermath három később elérhető karakter kosztüm csomagot is tartalmazni fog.

 

Emellett minden Mortal Kombat 11 játékos hozzáférést kap majd pár új pályához is, mint a visszatérő Klassic Dead Pool és a Soul Chamber. A pályákhoz olyan új funkciók is társulnak, mint az ellenfél elpusztítására a környezetet használó közönség kedvenc Stage Fatality, valamint az ellenséget egy kis kedvességgel leterítő Friendship. Ezek az újdonságokat egy ingyenes frissítés részeként lesznek elérhetők a Mortal Kombat 11: Aftermath megjelenésekor.

 

„A rajongók nagyon élvezték a Mortal Kombat sztori kampányát, így örömmel folytatjuk a narratívát és adunk hozzá új karaktereket a Mortal Kombat 11: Aftermath részeként" mondta Ed Boon, Creative Director, NetherRealm Studios. „A Mortal Kombat 11 ingyenes frissítésével visszatér továbbá a Friendship és a Stage Fatality. Mindkettő közönség kedvenc funkció, amiket izgatottak vagyunk, hogy végre visszahozhatunk a sorozatba."

 

A Mortal Kombat 11 országszerte kapható PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switch-re.2020.05.06
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

összes