Get Adobe Flash player

 

Hír - DECEMBERBEN ÉRKEZIK MEG A DRAGON QUEST XI S: ECHOES OF AN ELUSIVE AGE – DEFINITIVE EDITION

A Square Enix Ltd. bejelentette, hogy a DRAGON QUEST® XI S: Echoes of an Elusive AgeTM - Definitive Edition 2020. december 4-én érkezik meg PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re. Ezzel a közkedvelt sorozat első alkalommal érkezik meg Xbox-ra is, a játék pedig megjelenésekor a Game Pass részeként is elérhető lesz a konzolra és PC-re egyaránt, ezzel egy új közönségnek elhozva egyedi művészeti stílusát és gazdag narratíváját.

 

A DRAGON QUEST XI S: Echoes of an Elusive Age - Definitive Edition egy lenyűgöző és kihagyhatatlan kalandot ígér az RPG rajongóknak. Tökéletes első lépésként a DRAGON QUEST világába, a játékosok a Luminary, egy üldözött hős veszedelmes utazását követhetik figyelemmel, akinek fel kell fednie sorsa rejtélyeit egy sor karizmatikus szereplő és támogató karakter oldalán. Kalandjuk kontinenseken és óceánokon át vezeti a játékosokat, mely során felfedezik a baljóslatú fenyegetést, ami világukat veszélyezteti. A kritikusok által elismert 2017-es DRAGON QUEST XI: Echoes of an Elusive Age több, mint 100 órányi tartalmával, ez a definitív változat egy sor frissítést és fejlesztést is hoz magával, köztük:

 

• Új karakter melléktörténetek - Tudj meg még többet lenyűgöző útitársaidról az egyedi melléktörténeteken és kalandokon keresztül.
• Retro 2D mód - A lélegzetelállító 3D-s látvány mellett a játékot akár retro ihletésű, 16-bites klasszikus RPG grafikával is élvezheted.
• Japán szinkron - Az eredeti angol szinkron mellett a játékot akár teljes egészében a vadonatúj japán szinkronnal is élvezheted.
• Teljesen hangszerelt zenék - Bármikor válthatsz az eredeti szintetizált vagy a szimfonikus zenék között, ahogy beutazod Erdrea világát.
• Photo mód - Örökítsd meg kalandodat a tökéletes képpel. Rendezd át a karaktereket, állítsd pózba őket, válts kameraszöget és használd ki a Photo mód számos más lehetőségét.

 

A DRAGON QUEST XI S: Echoes of an Elusive Age - Definitive Edition 2020. december 4-én jelenik meg PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re.



2020.07.24
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

összes