Get Adobe Flash player

 

Hír - BEMUTATKOZOTT A SCARLET NEXUS

A vezető videójáték fejlesztő és kiadó BANDAI NAMCO Entertainment Europe ma bejelentette az elismert TALES OF sorozat korábbi készítői vezetésével, a BANDAI NAMCO Studios gondozásában készülő új szerepjátékát, a SCARLET NEXUS-t, ami Xbox Series X, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4 és PC platformokra fog megjelenni. A játékban a pszichokinetikus tehetséggel megáldott Yuito Sumerage szerepében fedezhetik fel a játékosok New Himuka futurisztikus városát, és fedhetik fel a technológia és pszichikai képességek között rekedt Brain Punk jövő rejtélyeit.

 

 

A távoli jövőben egy pszichonikus hormont fedeztek fel az emberi agyban, ami extra-szenzoros képességekkel ruházta fel az embereket, és teljesen megváltoztatta az általunk ismert világot. Ahogy az emberiség ebbe az új korszakba lépett, emberi agyra éhes őrült, Others néven ismert mutánsok kezdtek hullani az égből. A hagyományos fegyverek hatástalannak bizonyultak ellenük, így az erős extra-szenzoros képességgel bírók maradtak az egyetlen esély az égből aláhulló fenyegetés visszaverésére, és az emberiség megmentésére. Ennek érdekében a pszichik egyéneket az Other Supression Force soraiba kezdték toborozni az emberiség utolsó védelmi vonalaként.

 

A SCARLET NEXUS keretében a játékosok elmerülhetnek egy kötelékekről, bátorságról és hősiességről szóló összetett történetben a TALES OF sorozat ikonikus játéka, a TALES OF VESPERIA alkotóitól. Pszichokinetikus erejükkel a világ fontos szövetségesük lesz, ahol felemelhetik, összetörhetik és elhajíthatják a környezetükben lévő tárgyakat, hogy kombókat felépítve söpörjék el velük ellenfeleiket.

 

„A következő generációs konzolok lehetővé teszik a fejlesztőcsapatnak, hogy megvalósítsák a SCARLET NEXUS teljes potenciálját" mondta Keita Iizuka, Producer, SCARLET NEXUS, BANDAI NAMCO Entertainment Inc. „A játékosok nagyfelbontású látványvilágra és magas képfrissítésű pszichonikus összecsapásokra számíthatnak, teljesen interaktív küzdelmek és dinamikus animációk kíséretében. A Smart Delivery funkció kihasználásával ráadásul a játékosok a SCARLET NEXUS legjobb verzióját élvezhetik, akár a következő generációs Xbox Series X, akár Xbox One platformon játszanak."

 

„A SCARLET NEXUS megváltoztatja a játékosok nézetét a japán szerepjátékokról futurisztikus látványvilágával és áramvonalasított harcrendszerével, amiben kiegyensúlyozott a pörgős akció és a stratégiai tervezés mértéke" mondta Hervé Hoerdt, Senior Vice President, Marketing Digital Content, Bandai Namco Entertainment Europe. „A BANDAI NAMCO Studios hihetetlenül tehetséges csapatának vezetésével több évnyi kombinált fejlesztői tapasztalatik a konzolok következő generációjával egyesülve garantáltan beváltja majd az ígéretüket."

 

A SCARLET NEXUS Xbox Series X-re, Xbox One-ra, PlayStation 5-re, PlayStation 4-re és PC-re fog megjelenni.2020.05.08
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

összes