Get Adobe Flash player

 

Hír - AZ NBA 2K21 ZENÉI ÚJRA MAGASRA TESZIK A LÉCET A UNITEDMASTERS KÖZREMŰKÖDÉSÉVEL

A 2K ma felfedte az utóbbi 19 év legjobban értékelt és legsikeresebb NBA videojáték szimulátor sorozatának* legújabb része, az NBA® 2K21 vadonatúj zenéit. Az NBA 2K21 borítóatlétája, Damian 'Dame D.O.L.L.A.' Lillard két új kiadatlan számával, valamint a mai toplisták olyan előadóinak zenéivel, mint Stormzy, Roddy Ricch és The Strokes, a 2K aprólékosan válogatta össze a játék repertoárját, hogy lenyűgöző játékbeli élményt nyújtson a sportjátékok eddigi egyik legnagyobb és legteljesebb zenei kollekciójával.

 

„A borítón szerepelni önmagában is hatalmas dolog a számomra, de hogy emellett még a zeném is bekerülhetett a játékba, az is egy hatalmas teljesítmény." mondta Damian Lillard, NBA szupersztár és az NBA 2K21 jelenlegi generációs változatának borítóatlétája. „Személy szerint engem új előadókkal, számokkal és műfajokkal ismertetett meg, amit talán a rádióban is hallok, de először az NBA 2K-ben hallottam."

 

Az NBA 2K21 jelenlegi generációs változata 2020. szeptember 4-én 52 számot fog tartalmazni, köztük a játékban exkluzívan debütáló két Dame D.O.L.L.A. számot, a rajongók pedig már most belehallgathatnak a Spotify felületén. Az NBA 2K21 újgenerációs változata további zenéket, ezekkel együtt pedig összesen 202 számot fog tartalmazni megjelenéskor. A megjelenést követően az újgenerációs változat zenéi további hip-hop, R&B, elektronikus, pop és rock számokkal lesznek kibővítve.

 

„A zene mindig is az NBA 2K szerves része volt, és minden évben igyekszünk kiterjeszteni megközelítésünket a játékosok 'játékbeli élményeivel' kapcsolatban" mondta Alfie Brody, az NBA 2K globális marketing alelnöke. „Idén teljesen új magasságokba emelhetjük a zenéket egy rendkívüli körültekintéssel összeválogatott repertoárral, valamint az újgenerációs technológia és a borítóatléta Damian Lillard két exkluzív számának erejével, melyek együttesen megtestesítik az NBA 2K21 témáját - Minden a Játék."


A Visual Concepts gondozásában készülő NBA 2K21 2020. szeptember 4-én jelenik meg PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switch-re, majd az év végén az újgenerációs konzolok nyitócímeként PlayStation 5-re és Xbox Series X-re.2020.07.27
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

összes