Get Adobe Flash player

 

Hír - A KONAMI BEJELENTETTE AZ EFOOTBALL.PRO CUP KNOCKOUT STAGE KÖZVETÍTÉSI MENETRENDJÉT

A Konami Digital Entertainment B.V. ma bejelentette az eFootball.Pro Cup verseny Knockout Stage menetrendjét, ami az eFootball PES 2020 keretében kerül majd megrendezésre 2020. július 31-én 14:00-tól.

 

A rajongók a hivatalos PES Youtube csatornán követhetik majd figyelemmel, ahogy egymásnak feszülnek Európa legjobb eFootball csapatai a 3-3 elleni kooperatív meccseket:


 

A Knockout Stage első felében, az elődöntőben a négy bennmaradt futball klub két csoportra lesz osztva, és minden klub két meccset fog játszani ellenfelével, egyet otthon, egyet pedig idegenben. Mindkét csapat győztes klubja ezután továbbjut a Knockout Stage második részébe, a döntőbe.

 

A Knockout Stage előtt fog futni a Predict-The-Winner kampány is ma 14:00-tól egészen 2020. július 30. 1:59-ig. Ha ezen idő alatt a játékosok sikeresen megjósolják az eFootball.Pro Cup nyertesét, 300 myClub érmét szerezhetnek. Ha helyesen megtippelik a befutókat, azért 100 myClub érmét szerezhetnek. A mobilos játékosok a játékbeli híreknél, míg a konzolosok az alábbi linken adhatják le szavazatukat: https://forms.konami.net/efootballknockout

 

A Knockout Stage összeállítása a következő:
• 1. Elődöntő - FC Bayern vs. Juventus
• 2. Elődöntő - Manchester United vs. FC Barcelona


• Döntő - Az 1. Elődöntő nyertese vs. A 2. Elődöntő nyertese

A Group Stage második napjának meccsei után az FC Bayern, a Juventus, a Manchester United és az FC Barcelona sikeresen bejutott az elődöntőbe. Az A csoportból az FC Bayernnek sikerült bebiztosítani a helyét nem épp lenyűgöző múltheti teljesítménye ellenére egy döntetlennel és egy vereséggel. Az FC Barcelonának sikerült a második helyre felküzdenie magát 4-1 eredménnyel az FC Nantes ellen, és egy döntetlennel az FC Schalke ellen.

 

A Manchester United elorozta a legjobb pozíciót a B csapatban a Juventustól, miután mindkét csapat 1-1 elleni döntetlent játszott egymással a játék végső napján. Míg a Manchester Unitednek sikerült 4-1 elleni győzelmet aratnia az Arsenal ellen az első meccsen, addig a Juventus 1-1 elleni döntetlent játszott a Celtic ellen, ami súlyos pontjaiba került, de mégis elég volt az olasz csapatnak, hogy megszerezze a második helyet.

 

Ahogy az eFootball.Pro Regular Season esetében, úgy a közvetítésbe a kampány oldalán keresztül becsatlakozó nézők 100 ingyenes myClub érmét fognak kapni az eFootball PES 2020-ban. A videót mobilos játékosok a játékbeli híreknél, míg a konzolosok az alábbi linken érhetik el: https://forms.konami.net/efootballpro

 

A Group Stage második napjának összefoglalójáért és további eFootball.Pro Cup Knockout Stage információkért látogass el a https://efootballpro.konami.net/ oldalra.Az eFootball PES 2020 országszerte kapható PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

 2020.07.28
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

összes