Get Adobe Flash player

 

Hír - A CENEGA KIADÁSÁBAN JELENIK MEG A STRONGHOLD: WARLORDS

A CENEGA örömmel jelenti be, hogy a Firefly Studios közreműködésével a stúdió nagysikerű stratégiai sorozatának legújabb része, a Stronghold: Warlords is csatlakozik a forgalmazó egyre növekvő kínálatához, amit 2020. szeptember 29-én egy igazán különleges kiadásban fog elhozni a PC-s játékosoknak, melynek tartalma:

 

• Stronghold: Warlords játékszoftver
• Keményfedeles művészeti album
• „Így készült" werkfilm digitálisan
• A játék zenei anyaga CD-n + digitálisan

 

A Stronghold: Warlords-ról


A sorozat történetében először, a Stronghold: Warlords keretében MI nagyurakat toborozhatsz, fejleszthetsz és irányíthatsz a harctereken 'Warlords' egységekként. Minden parancsnokságod alá tartozó hadvezér fokozza stratégiai erődet saját egyedi adottságaival, jellegzetességeivel és fejleszthető képességeivel. Vesd be őket határaid megerősítésére, fegyverkovácsolásra vagy egyesítsd erejüket egy bekerítő hadműveletre! Minden kampány küldetés, összecsapás és többjátékos ütközet egy sor új irányítható hadvezért és felfedezésre váró új stratégiai mélységeket jelent. A Firefly Studios valós idejű stratégiai sorozatának következő fejezete, a Stronghold: Warlords a Firefly első játéka, ami újraalkotja a Távolkelet kastély gazdaságát. A Stronghold: Warlords keretében mongol hordák, császári harcosok és szamuráj klántagok felett veheted át az irányítást, ahogy japán kastélyokat és megerősített kínai városokat ostromolsz meg. Dönts meg történelmi hadvezéreket az új lőporral működő ostromfegyverekkel, klasszikus egységekkel és egy teljesen új móddal a Stronghold élvezésére.

 

• HÓDÍTSD ÉS IRÁNYÍTS HADVEZÉREKET a harctéren, ahogy még erősebb kastélyokat, seregeket és képességeket nyitsz meg.
• TOBOROZZ ÚJ EGYSÉGEKET, köztük császári tűzlándzsásokat, fegyelmezett szamurájokat, mongol íjászokat és létrahordó segédeket.
• ÉLD ÚJRA A TÖRTÉNELMI HADJÁRATOKAT a harmadik századi Kínától a Sógunátus felemelkedésén át a Mongol Birodalom megérkezéséig.
• TERÍTSD LE ELLENFELEIDET a puskapor és olyan új ostromeszközök megérkezésével, mint a tűzlándzsák, ostromtornyok és lángoló ökrök.
• VÁLJ A LEGNAGYOBB NAGYÚRRÁ félelmen és csodálaton keresztül a középkori szórakoztatás, adóztatás és kínzás eszközeinek széles kínálatával.

 

A Stronghold: Warlords 2020. szeptember 29-én jelenik meg PC-re.2020.07.28
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

összes