Get Adobe Flash player

Dragons Dawn of New Riders (NS)

 

Indulj egy fergeteges kalandra Hablaty, Fogatlan és az Így Neveld a Sárkányodat filmsorozat más szereplői oldalán és mentsd meg a gonosz Eir által foglyul ejtett sárkányokat fejtörőket megoldva és hatalmas csatákat vívva Scribbler és hibrid sárkánya, Patch főszereplésével!

 
 
Platform Nintendo Switch
Típus Kaland
Nyelv lang
Megjelenés 2019.02.01
Kiadó Bandai Namco
 
 

Rendszerkövetelmények:

Nintendo Switch konzol

Egy új hősies sárkány és lovasa száll a magasba, hogy a segítségeddel legyőzzék az ördögi gonosztevőket, akik elpusztították Hablaty és Fogatlan sárkánymenedékét. A lerombolt Havenholme-sziget maradványai közül rejtélyes túlélők kerülnek elő, akik a jövő váratlan hőseivé válnak. Scribbler, az emlékeit elvesztett tudós és Patch, az egyedülálló „chimeragon" sárkány az utazásuk során felfedezett új, és váratlan erőket bevetve járják be közösen az új szigeteket, küzdenek meg veszedelmes ellenfelekkel, valamint igyekeznek összeszedni emlékeiket, hogy felfedjék a furcsa igazságot Patch eredetéről, illetve arról, hogy a gonosz Eir miért tesz meg minden azért, hogy újra elfogja.

 

Készülj fel egy felejthetetlen történetre a tűzről és a barátságról, valamint találkozz kedvenc Így Neveld a Sárkányodat karaktereiddel, mint Hablaty, Astrid, Bélhangos és sokan mások. Teljesíts küldetéseket Valka hegyein és számos más, újonnan felfedezett szigeten, mint például a Blood Briar-sziget. Nézz szembe félelmetes sárkány főellenfelekkel és győzd le a Sárkányvadászokat, akik semmilyen eszköztől sem riadnak vissza, hogy elfogják Patch-t. Nyisd meg Patch egyre több lenyűgöző, rejtett képességét, szabadítsd ki a foglyul ejtett sárkányokat és akadályozd meg Eir ördögi tervét. Fedezd fel kalandod során az erőt, ami még a chimeragon képességeit is felülmúlja: egy sárkány és lovasa kötelékét.

 

• EGY ÚJ AUTENTIKUS KALAND: Szerezd vissza Scribbler elveszett emlékeit, miközben barátságot kötsz pusztító hibrid sárkányával, Path-szal.


• EPIKUS HARCOK: Nyiss meg pusztító képességeket és küzdj meg félelmetes ellenfelekkel.


• FEDEZD FEL A HATALMAS ÚJ HELYSZÍNEKET: Utazz be új és ismerős vidékeket, mint a Havenholme-sziget, Valka hegye és a Blood Briar-sziget.


• OLDJ MEG FEJTÖRŐKET: Válts Scribbler és sárkánya Patch között az akadályok leküzdéséhez.