Get Adobe Flash player

 

Hír - VADONATÚJ ELŐZETESEN MUTATKOZIK BE A MONSTER HUNTER WORLD: ICEBORNE FAGYOS TÖRTÉNETE

Még az idei E3-mat megelőzve a Capcom ma új Monster Hunter World: IceborneTM előzetest adott ki, ami betekintést enged a Capcom valaha volt legsikeresebb címe, a Monster Hunter: World várva várt masszív kiegészítőjének történetébe. Az eredeti változattal vetekedő mennyiségű tartalmat kínáló Iceborne 2019. szeptember 6-án jelenik meg PlayStation 4-re és Xbox One-ra, az alapjátékot is tartalmazó Monster Hunter World: Iceborne Master Edition részeként.

 

 

Az Iceborne közvetlenül a Monster Hunter: World eseményei után veszi fel a történet fonalát, ahogy a játékosok a Research Commission oldalán ismét nekivágnak egy ismeretlen új terület, a Hoarfrost Reach feltérképezésének, ami a játék eddigi legnagyobb helyszíne lesz. Az Ancient Forest területén felbukkanó szokatlan Legiana nyomában a csapat vizeken átutazva egy fagyos klímájú, jég és hó borította vidéken találja magát. Úttörőként a csapat nem sokra rá felállítja új Seliana névre keresztelt Hoarfrost Reach táborát, ami készletekkel teli kellemes meleg oázisként szolgál a vadászoknak, ahol felkészülhetnek a rájuk váró fogvacogtató kihívásokra.

 

A Monster Hunter World: Iceborne új fenevadakat és visszatérő kedvenceket is tartogat a játékosoknak, mint például a Monster Hunter rajongók számára ismerős félelmetes Tigrex, aki pusztító üvöltésével és kiszámíthatatlan mozdulataival garantáltan próbára teszi majd a vadászokat. Emellett a Legiana újonnan felfedezett, extrém Shrieking Legiana variánsa az őt borító dérrel képes megfagyasztani környezetében a levegőt, hogy aztán kíméletlenül lecsapjon támadójára.

 

A Monster Hunter rajongók és a sorozat újoncai az E3 keretében első alkalommal tapasztalhatják meg a Monster Hunter World: Iceborne újdonságait három küldetésen keresztül, mind a 14 fegyvertípussal, új fegyver kombókkal, valamint az új Clutch Claw és Slinger funkciókkal. A küldetések tekintetében az újoncok a Monster Hunter: World-ből már ismerős Great Jagras, a haladó játékosok pedig a vadonatúj szarvas sárkánykígyó fenevad Banbaro, vagy a visszatérő kedvenc Tigrex dühével nézhetnek szembe. Még több bejelentésre váró szörnyeteggel ez még csak az Iceborne jéghegyének csúcsa!

 

Az Iceborne kiegészítő használatához elengedhetetlen a Monster Hunter: World, és ugyan egyes újdonságait, mint az új Slinger funkciót és a fegyver fejlesztéseket már a kezdetektől élvezhetik a játékosok, a kiegészítő történetének és küldetéseinek eléréséhez Hunter Rank 16 és az alapjáték fő történetének teljesítése szükséges.

 

A Monster Hunter World: Iceborne Master Edition, ami az alapjátékot és az új kiegészítőt is tartalmazza, 2019. szeptember 6-án jelenik meg PlayStation 4-re és Xbox One-ra.2019.06.04
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

összes