Get Adobe Flash player

 

Hír - PACHACUTI VEZETI AZ INKÁKAT A SID MEIER’S CIVILIZATION VI: GATHERING STORM KIEGÉSZÍTŐBEN

A 2K és a Firaxis Games ma bejelentette, hogy Pachacuti fogja vezetni az Inkákat a kritikusok által elismert, díjnyertes Sid Meier's Civilization® VI második kiegészítője, a Sid Meier's Civilization® VI: Gathering Storm keretében, ami 2019. február 14-én érkezik meg PC-re.

 

 

Pachacuti felelős a Cusco Királyság rendezett Inka Birodalommá változtatásáért, ami előnyt kovácsol a hegyi mezőkből és belföldi kereskedelmi útvonalakból, így ez a civilizáció kiváló választás az izolacionista játékosok számára. A belföldi kereskedelmi útvonalak meglehetősen erősek Pachacutival, akinek egyedi képessége, a Qhapaq Ñan további Ételt biztosít minden az eredeti város határain belülre eső hegyi mező után. Kereskedelmi út bónusza mellett Pachacuti egy korai hegyi mező Fejlesztést is kap ugyanezen a néven.

 

További részletekért olvasd el a 2K hivatalos Civilization blogjának kapcsolódó bejegyzését: https://civilization.com/news/entries/#civilization-vi-first-look-inca-pachacuti-pc-release-date-february-14-2019

 

A Sid Meier's Civilization VI országszerte kapható PC-re, a Sid Meier's Civilization® VI: Gathering Storm kiegészítő pedig 2019. február 14-én fog megjelenni.

 2018.12.18
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

 • RAGE 2 (PS4) Lövöldözős / FPS
   
  Playstation 4
   
   
   
   
 • RAGE 2 (XONE) Lövöldözős / FPS
   
  Xbox One
   
   
   
   
 • RAGE 2 (PC) Lövöldözős / FPS
   
  PC
   
   
   
   
összes