Get Adobe Flash player

 

Hír - OKTÓBERBEN ÉRKEZIK MEG A FROSTPUNK SZEZONBÉRLETE ÉS KONZOLOS VÁLTOZATA

A CENEGA és a 11 studios örömmel jelenti be, hogy nagysikerű, többszörös díjnyertes túlélő-stratégia játéka, a posztapokaliptikus Frostpunk konzolos változata, a Frostpunk: Console Edition 2019. október 11-én fog megérkezni PlayStation 4-re és Xbox One-ra kifejezetten az új platformokra átdolgozott irányítással és mechanikákkal. Ugyanezen a napon válik elérhetővé továbbá a Frostpunk: Season Pass* PC-re, ami a Szezonbérlet három egyedi kiegészítőjéhez, valamint a játék művészeti albumának digitális változatához biztosít hozzáférést, emellett pedig tartalmazza a játék zenei lemezét is.

 

A Frostpunk Szezonbérlet tartalma:

 

• THE RIFTS (Már elérhető)
Az új játékmechanikákkal emelj hidat a szakadékok felett az új térképen, ahol maga a környezet veszélyezteti a túlélésed.

 

• THE LAST AUTUMN (2019 Q4)
Még a leghosszabb teleknek is van egy kezdete. Éld át a fagy első napjait ebben a vadonatúj előzményben!

 

• PROJECT 'TVADGYCGJR' (2020)
New London felderítői jelenleg információk után kutatnak erről a projektről. Tarts ki, részletek hamarosan!

 

 

A 19. század ipari forradalmának alternatív megközelítésével a Frostpunk világában bolygónk rejtélyes módon fagyni kezd, véget vetve a ma ismert civilizációnak, és arra kényszerítve az emberiséget, hogy alkalmazkodjon a zord körülményekhez. A nagy valószínűséggel a Föld utolsó civilizált közösségének vezetőjeként a játékos feladata, hogy fenntartsa és új technológiákkal tegye élhetőbbé városát, miközben felfedezi a jeges pusztaságokat, ami pedig ennél is fontosabb, fenntartja a rendet a túlélők csoportjában, és felkészíti őket erre a kíméletlen új világra. Akár kegyetlen zsarnokként, akár felvilágosult vezetőként uralkodsz, döntéseid következményének súlyát hamar érezni fogod, ahogy a kezedbe helyezett hatalommal járó felelősséget is, hiszen minden egyes életért te felelsz.

 

A Frostpunk: Console Edition 2019. október 11-én jelenik meg PlayStation 4-re és Xbox One-ra, a Frostpunk: Season Pass pedig ugyanezen a napon PC-re. A Frostpunk országszerte kapható PC-re a számos extrát tartalmazó Victorian Edition kiadásban.

 

*A Frostpunk: Season Pass az alapjátékot nem tartalmazza.2019.09.24
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

összes