Get Adobe Flash player

 

Hír - NEGYEDIK HETÉHEZ ÉRKEZETT A BORDERLANDS ANNIVERSARY CELEBRATION

Elérkezett a Borderlands 10. évfordulóját ünneplő hónap negyedik hete, ami újabb játékbeli bónuszokat tartogat a Borderlands 3 játékosoknak, ezúttal Mayhem on Twitch címen, miközben már a küszöbön van a játék első szezonális eseménye is, a Bloody Harvest.

 

A Mayhem on Twitch ideje alatt a játékosok nagyobb eséllyel szerezhetnek Anointed felszerelést, több XP-t kapnak az ellenfelek után, valamint alacsonyabb az értéke a különböző büntetőmódosításoknak a Mayhem módban.

 

Emellett a Twitch streamerek és nézők a felturbózott ECHOcast funkciókat élvezhetik. Gyakrabban fordulnak elő Badass Viewer események (ez ráadásul végleges változás), felgyorsul a szavazási folyamat, hogy még nagyobb kihívást jelentsenek ezek a nézők által vezérelt ellenfelek, valamint a szokásos 4-ből 1 helyett 100%-os nyerési esélyt garantál a Rare Chest esemény.

 

A Mayhem mód a Borderlands 3 fő kampányának teljesítése után elérhető, ami felold egy különleges konzolt a Sanctuary III fedélzetén. Ezzel szemben az ECHOcast funkción keresztüli jutalmakhoz nincs más dolgod, mint összekötni SHiFT és Twitch fiókodat. Ha még nincs is meg a Borderlands 3, akkor is részt vehetsz a játékban. Minden Rare Chest esemény során szerzett jutalom ott fog várni a postaládádban, mikor belépsz a Borderlands 3 világába. A SHiFT és Twitch fiókot összekötésével kapcsolatos információért látogass el az alábbi oldalra: https://borderlands.com/en-US/news/2019-10-22-borderlands-3-mayhem-on-twitch/

 

A Mayhem on Twitch eseményt egy kisebb frissítés előzi meg, ami legkésőbb 2019. október 23. 00:01-től lesz elérhető, de élesedéséről értesítést is kapni fogsz játék közben. A frissítés telepítéséhez győződj meg róla, hogy konzolod csatlakozik az internetre, majd egyszerűen maradj a főmenüben pár percig.

 

A Borderlands 3 országszerte kapható PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

 2019.10.23
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

összes