Get Adobe Flash player

 

Hír - MEGJELENT A MONSTER JAM STEEL TITANS

A THQ Nordic és a Feld Entertainment® örömmel jelenti be, hogy mától kapható az elismert off-road versenyzős játékokat fejlesztő Rainbow Studios első Monster Jam® játéka, a Monster Jam Steel Titans PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

 

 

„A Monster Jam élmény az élő eseményeken túlra való kiterjesztése olyan dolog, amit a rajongók napi szinten kérnek tőlünk, és izgatottak vagyunk, hogy ennek eleget tehettünk a Monster Jam Steel Titans-zel!" mondta Jeff Bialosky, Vice President of Licensing & Retail Development, Feld Entertertainment. „A Rainbow csapata egy olyan Monster Jam élményt alkotott, ami bármilyen képességű játékos számára elérhető, akik egyúttal egy hatalmas nyílt világban vezethetnek, fedezhetnek fel és versenghetnek kedvükre. A játék továbbá remekül megragadja azt az akciót, amit az arénában is imádnak a rajongók."

 

„A Monster Jam Steel Titans megalkotása segített abban, hogy kamatoztathassuk a Rainbow csapatának off-road tapasztalatait egy az MX vs ATV játékokon túlmutató címmel, ami megragadja a Monster Jam lenyűgöző méreteit, erejét és izgalmait." mondta Chris Gilbert, CEO, Rainbow Studios. „Úgy gondoljuk, hogy ezt a rajongók is átérzik majd az arénákban és a masszív, nyílt világunkban egyaránt."

 

A Monster Jam Steel Titans a stadionokon túlra repíti a rajongókat, hogy megtapasztalhassák, mire van szükségük ahhoz, hogy úgy eddzenek és versengjenek, mint kedvenc valódi profi Monster Jam pilótáik. Az összes kocsi, pilóta, mutatvány, stadion és hatalmas ugratás egyetlen játékban! A Monster Jam Steel Titans olyan versenyeket tartalmaz, mint a Stadium Racing, 2 Wheel Skill ChallengesTM, Freestyle, Waypoint Racing, Circuit Racing és Timed Destruction.

 

A Monster Jam Steel Titans mától országszerte kapható PlayStation 4-re és Xbox One-ra.2019.06.25
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

összes