Get Adobe Flash player

 

Hír - MEGJELENT A JUMANJI: THE VIDEO GAME

A BANDAI NAMCO Entertainment Europe örömmel jelenti be, hogy mától kapható a JUMANJI: THE VIDEO GAME PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switch-re.

 

 

Egyesítsd erődet három barátoddal ebben a fergeteges, akciódús Jumanji játékban, ahogy közösen próbáljátok túlélni a végső kihívást azok számára, akik hátra akarják hagyni világukat!

 

Kizárólag te és három csapattársad szerezheti vissza az ékköveket, és mentheti meg Jumanji-t. Keríts magad mellé pár barátot vagy MI társat az internetes vagy osztott képernyős módokhoz, és nézz szembe egy sereg gonosz fosztogatóval, halálos fenevadakkal és csapdákkal, valamint fedezd fel a vagány testreszabási lehetőségeket. Olyan hősökkel, mint Dr. Bravestone, Ruby, Mouse és Oberon professzor tudhatod, hogy megvannak hozzá a különleges képességeid, hogy - fergeteges módon felsülj vagy - megmentsd a napot!

 

• TÉRJ VISSZA A DZSUNGELBE - Játssz a film hőseivel, mint Dr. Bravestone, Ruby, Mouse és Oberon professzor egy fergeteges, új 3D-s akció-kalandjátékban!
• CSAPATBAN AZ ERŐ - Dolgozz együtt három barátoddal vagy MI csapattársaddal az internetes vagy osztott képernyős módokban, és győzzétek le az ellenfeleket, éljétek túl a halálos csapdákat, és mentsétek meg a világot.
• VESZEDELMES KÖRNYEZET - A Jumanji világa még nagyobb és káprázatosabb egy halálos új hegyi, városi és dzsungel környezettel.
• EGY VÉGTELEN KALAND - Ahogy folyamatosan csiszolod képességeidet és stratégiáidat, új kosztümöket és fegyverstílusokat oldasz fel, amikkel nem lesz egyik kör Jumanji sem ugyanolyan.

 

A JUMANJI: THE VIDEO GAME mától országszerte kapható PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switch-re.2019.11.08
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

összes