Get Adobe Flash player

 

Hír - JÚNIUSBAN ÉRKEZIK MEG A JUDGMENT

A SEGA örömmel jelenti be, hogy az elismert Ryu ga Gotoku Studio következő játéka, a Judgment 2019. június 25-én jelenik meg PlayStation 4-re, amiben a játékosok a múltja démonjai által kísértett, védőügyvédből lett magánnyomozó, Takayuki Yagami karakterét irányítva egy hátborzongató sorozatgyilkosság ügyében nyomozhatnak Kamurocho utcáin.

 

A Judgment megjelenésekor a játék mellett ráadásként egy kétoldalú borítót - hátoldalán az eredeti japán verzióval -, valamint egy Ryu ga Gotoku Studio matricát is tartalmazni fog.

 

Yagami nyomozása korántsem egyszerű, így minden eszközt be kell vetnie, hogy megoldja ezt az ügyet. Ismerkedj meg csupán néhánnyal repertoárjából - mint például a drón, a zárfeltörő és egy ex-yakuza izmainak ereje - a játék legújabb előzetesében, ami japán és angol szinkronos változatban egyaránt elérhető!

 

A japán szinkronos előzetes alább tekinthető meg: 

 

 

Az angol szinkronos előzetes alább tekinthető meg: 

 

 

A Judgment a két szinkron mellett angol, francia, olasz, német és spanyol feliratokat is tartalmaz.

 

A Judgment főbb jellemzői:

 

• Az elismert Yakuza sorozat alkotóitól: A Ryu Ga Gotoku Studios gondozásában készülő Judgment egy kegyvesztett védőügyvéd drámai történetét mutatja be, aki egy korrupcióban úszó és kétségbeesett világban keresi a megváltást.


• Nyomozz Kamurocho vöröslámpás negyedében: Öltsd magadra a magánnyomozó Takayuki Yagami szerepét, vess be innovatív detektív praktikákat és fedd fel a Kamurocho korrupt mélyén rejlő titkokat.


• Tapasztald meg az izgalmas küzdelmeket két harcstílussal: Teríts le egész bandákat a Daru stílus mindent elsöprő csapásaival, vagy koncentráld egyetlen ellenfélre pusztító támadásaidat a Tigris stílussal. Gyakorold a két stílus kombinálását a harcban a számos képességgel, fegyverrel, valamint kíméletlen (és fergeteges) EX Action mozdulattal, és fedezd fel a küzdelmek teljesen új dimenzióját.


• Japán és angol szinkron: A játékosok a játék bármely pontját válthatnak a japán és angol szinkron között. Éld át a Judgment történetét a számodra legmegfelelőbb nyelven!


A Judgment 2019. június 25-én fog megjelenni PlayStation 4-re.

 2019.03.07
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

 • RAGE 2 (PS4) Lövöldözős / FPS
   
  Playstation 4
   
   
   
   
 • RAGE 2 (XONE) Lövöldözős / FPS
   
  Xbox One
   
   
   
   
 • RAGE 2 (PC) Lövöldözős / FPS
   
  PC
   
   
   
   
összes