Get Adobe Flash player

 

Hír - JÖVŐRE JELENIK MEG A YAKUZA SOROZAT ALKOTÓINAK ÚJ JÁTÉKA

A SEGA örömmel jelenti be, hogy 2019. nyarán Európába is megérkezik a korábban Project JUDGE néven futó Judgment. A Kinda Funny Games Showcase keretében a bejelentés mellett bemutatkozott a játék új előzetese is, amiben első alkalommal hallható a Judgment angol szinkronja.

 

A magyar feliratos előzetes alább tekinthető meg: 

 

 

A Judgment világát olyan sztár szinkronszínészek keltik életre, mint a játék főhőse, Takayuki Yagami szerepében Greg Chun, valamint többek között Crispin Freeman, Matthew Mercer, Cherami Leigh, Yuri Lowenthal, James Hong, Ed O'Ross, Amy Walker, Matt Yang King, Fred Tatasciore és Brian Mcnamara, illetve olyan vendégszereplők, mint SungWon Cho, Cristina Vee, Max Mittleman és sokan mások.

 

Egy Yakuza játék angol szinkronnal?

 

A Judgment 12 év óta az első Yakuza univerzumban játszódó játék, ami angol szinkronnal jelenik meg a 2006-os eredeti Yakuza óta PlayStation 2-n. Ebből adódóan egy kis extra munkát fektettünk bele, hogy a Judgment angol szinkronja valamivel összetettebb legyen, mint a legtöbb játéké. Biztosra akartunk menni továbbá, hogy annyira hűek maradunk a Judgment eredeti japán forgatókönyvéhez, amennyire csak lehet. A Judgment szinkronos / feliratos lehetőségei:

 

• Választható szinkron: A játékosokot a Judgment bármely pontját válthatnak az eredeti japán és az angol szinkron között, így az általuk preferált nyelven élvezhetik a játékot.
• Választható felirat: A feliratok a választott szinkron nyelvéhez igazodnak - japán vagy angol. A japán szinkronos felirat a tradicionális Yakuza élményt nyújtja, míg az angol szinkronos felirat az angol forgatókönyvhöz igazodik.
• Lokalizációs pedigré: A Judgment lokalizációját a SEGA of America tehetséges Yakuza lokalizációs csapata végzi.

 

A Judgment főbb jellemzői:

 

• Az elismert Yakuza sorozat alkotóitól: A Ryu Ga Gotoku Studios gondozásában készülő Judgment egy kegyvesztett védőügyvéd drámai történetét mutatja be, aki egy korrupcióban úszó és kétségbeesett világban keresi a megváltást.
• Nyomozz Kamurocho vöröslámpás negyedében: Öltsd magadra a magánnyomozó Takayuki Yagami szerepét, vess be innovatív detektív praktikákat és fedd fel a Kamurocho korrupt mélyén rejlő titkokat.
• Tapasztald meg az izgalmas küzdelmeket két harcstílussal: Teríts le egész bandákat a Daru stílus mindent elsöprő csapásaival, vagy koncentráld egyetlen ellenfélre pusztító támadásaidat a Tigris stílussal. Gyakorold a két stílus kombinálását a harcban a számos képességgel, fegyverrel, valamint kíméletlen (és fergeteges) EX Action mozdulattal, és fedezd fel a küzdelmek teljesen új dimenzióját.

 

Főbb szereplők

 

Takayuki Yagami
Japán szinkron és facial capture: Takuya Kimura
Angol szinkron: Greg Chun
A Judgment főszereplője.
Egy rendkívül idealista védőügyvédből lett magánnyomozó. Miután egy korábbi ügyfele csúnyán elárulta csalónak bélyegezték, aki futni hagyja a gyilkosokat, ez pedig tönkretette hírnevét.
Most egy rejtélyes sorozatgyilkos ügyébe keveredett, aminek megoldásához nyomozói képességeinek határait kell feszegetnie.


Masaharu Kaito
Japán szinkron: Shinshu Fuji
Angol szinkron: Crispin Freeman
A Matsugane család egykori tagja, aki miután kizártak a családból, egyszerű polgárként tengeti napjait. Jelenleg Yagami partnereként dolgozik, akinek jakuza tapasztalatait és kapcsolatait bevetve segít megoldani ügyeit.

 

Mafuyu Fujii
Japán szinkron: Risa Shimizu
Angol szinkron: Cherami Leigh
Egy tapasztalt ügyész, aki a Tokiói Kerületi Ügyészség irodájában dolgozik. Mafuyu és Yagami régóta ismerik egymást, és a lány időről-időre meglátogatja még a karrierjét kerékbetörő incidens után is.

 

Takashi Genda
Japán szinkron és facial capture: Akira Nakao
Angol szinkron: Brian McNamara
Egy régivágású ügyvéd, aki karrierje kezdete óta figyelemmel követi és egyengeti Yagami útját.
Genda még azután is gondját viseli és segít neki időről-időre munkát találni, miután Yagami incidense kiszorította őt a jog világából.

 

Kazuya Ayabe
Japán szinkron és facial capture: Kenichi Takito
Angol szinkron: Matt Yang King
A Tokiói Rendőrség Szervezett Bűnözés Elleni Osztályának nyomozója.
Ayabe egy piszkos rendőr, aki a saját érdekeit szem előtt tartva az információk visszatartásától sem riad vissza, de gyakran segít Yagami ügyeiben - persze csak ha megfizetik.

 

Mitsuru Kuroiwa
Japán szinkron és facial capture: Shosuke Tanihara
Angol szinkron: Matthew Mercer
A Tokiói Rendőrség Szervezett Bűnözés Elleni Osztályának nyomozója, aki híres vezetői képességeiről és magas sikeres letartoztatási arányáról Kamurochóban.
Kuroiwa egy tehetséges rendőrtiszt, aki a szabályok szerint játszik, és veszélyes nyűgnek tartja az olyan ismeretlen elemeket, mint Yagami.

 

Kyohei Hamura
Japán szinkron és facial capture: Pierre Taki
Angol szinkron: Fred Tatasciore
A kamurochói Tojo-klánhoz tartozó Matsugane család kapitánya. Hamura rendkívül énközpontú és nagyon ért ahhoz, hogyan tűntesse el azokat, akik az útjába állnak. A sorozatgyilkos ügyön keresztül fontos szereplője Yagami történetének.


A Judgment 2019. nyarán fog megjelenni PlayStation 4-re.

 2018.12.10
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

 • RAGE 2 (PS4) Lövöldözős / FPS
   
  Playstation 4
   
   
   
   
 • RAGE 2 (XONE) Lövöldözős / FPS
   
  Xbox One
   
   
   
   
 • RAGE 2 (PC) Lövöldözős / FPS
   
  PC
   
   
   
   
összes