Get Adobe Flash player

 

Hír - ÉLŐSZEREPLŐS ELŐZETESEN A MORTAL KOMBAT 11

A Warner Bros Interactive Entertainment és a NetherRealms Studios ma új előszereplős Mortal KombatTM 11 előzetest adott ki, amiben felfedte a játék legújabb karakterét is Kitana személyében. Az előzetes koncepciója az az egyetemes elképzelés, hogy mindenkiben ott rejlik a harcos, ami arra készteti, hogy megküzdjön elveiért. Ezt a víziót a Create Advertising Group keltette életre Joe Sill rendező és a Plastic Wax közreműködésével, átlagemberek ruházva fel a Mortal Kombat 11 ikonikus karaktereinek erejével. A hatást a Plastic Wax további vizuális effektekkel fokozta, többek között Sub-Zero jégmanipulálásával, Raiden villámaival és Kitana fémlegyezőivel.

 

 

Az előzetes megerősíti, hogy Kitana is csatlakozik a Mortal Kombat 11 harcosaihoz. Edenia 10000 éves hercegnője abban a hitben nőtt fel, hogy ő Shao Kahn biológiai lánya, és egyik leghalálosabb harcosaként volt ismert. Mikor megtudta az igazat, Kitana az Earthrealm oldalára állt a Shao Kahn elleni küzdelemben, és életét vesztette. Miután gonoszként felélesztették korábbi énjét, Kitana a szintén felélesztett Liu Kang oldalán a Netherrealm szolgálatába állt azzal az eltökélt céllal, hogy elpusztítsa a többi birodalmat.

 

A Mortal Kombat 11 folyamatosan bővülő harcosai között olyan eddig megerősített karakterek szerepelnek, mint Scorpion, Raiden, Sub-Zero, Sonya Blade, Skarlet, Baraka, Geras, Kano, D'Vorah, Kabal, Jade, Johnny Cage, Cassie Cage, Erron Black, Jacqui Briggs, Kotal Kahn, Noob Saibot, Liu Kang, Kung Lao, Jax Briggs, Cetrion, The Kollector és Kitana, akik mellett az elkövetkező hetekben további bejelentések várhatók.

 

A Mortal KombatTM 11 a kritikusok által elismert sorozat legújabb epizódja, ami a díjnyertes NetherRealm Studio fejlesztésében készül, és 2019. április 23-án fog megjelenni PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switch-re, az előrendelőknek a készlet erejéig ajándék Shao Kahn DLC-vel. További információkért látogass el a http://www.mortalkombat.com/ oldalra, vagy kövesd a2019.04.08
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

 • RAGE 2 (PS4) Lövöldözős / FPS
   
  Playstation 4
   
   
   
   
 • RAGE 2 (XONE) Lövöldözős / FPS
   
  Xbox One
   
   
   
   
 • RAGE 2 (PC) Lövöldözős / FPS
   
  PC
   
   
   
   
összes