Get Adobe Flash player

 

Hír - DEMÓT KAPOTT A SHADOW OF THE TOMB RAIDER

A Square Enix® örömmel jelenti be, hogy mától elérhető a Shadow of the Tomb RaiderTM ingyenes demója, amivel még a teljes változat megvásárlása előtt bárki kipróbálhatja Lara Croft® legújabb kalandját PlayStation 4-en, Xbox One-on és PC-n egyaránt.

 

 

Tapasztald meg Lara Croft meghatározó kalandjának kezdetét a Shadow of the Tomb Raider demójával, amiben Mexikó Cozumel városába utazva kell a Halottak Napja ünnepének forgatagában Lara közeli barátja, Jonah oldalán kell versenyt futnod a Trinity-vel a titkos sírkamra megtalálásához.

 

Merülj el Lara legújabb kalandjában és tudd meg, miért hívják a kritikusok ezt az epizódot Lara Croft eredettörténete izgalmas lezárásának. A demó végeztével játékállásodat és tárgyaidat megtartva folytathatod a teljes játékban ott, ahol abbahagytad.

 

Lépj be a Tomb Raider sorozat valaha volt legnagyobb és legváltozatosabb világába, tele minden eddiginél több sírkamrával, fejtörővel és mellékküldetéssel. Fékezd meg a maja apokalipszist, és válj azzá a Tomb Raiderré, amivé a sors rendeltetett.

 

A Shadow of the Tomb Raider országszerte kapható PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re.

 2018.12.07
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

 • RAGE 2 (PS4) Lövöldözős / FPS
   
  Playstation 4
   
   
   
   
 • RAGE 2 (XONE) Lövöldözős / FPS
   
  Xbox One
   
   
   
   
 • RAGE 2 (PC) Lövöldözős / FPS
   
  PC
   
   
   
   
összes