Get Adobe Flash player

 

Hír - BORDERLANDS BEJELENTÉSEK A PAX EAST-EN

A 2K és a Gearbox Software az idei PAX East alkalmával útjának indította a „Borderlands Évét" a nagysikerű sorozat régóta várt folytatása, a Borderlands 3 leleplezésével, aminek játékmenetét is bemutatta az első hivatalos előzetesben. A közkedvelt shooter-looter következő epizódjáról 2019. április 3-án várhatók további részletek.

 

 

A Borderlands 3 mellett a rendezvényen bejelentésre került a Borderlands: Game of the Year Edition is, ami jelentősen feljavított grafikájával és játékmenetével, valamint négy kiegészítőjével a 2009-es díjnyertes FPS/RPG hibrid Borderlands legteljesebb változata, mely első alkalommal elérhető a kurrens konzolgeneráción. A Borderlands: Game of the Year Edition 2019. április 3-án jelenik meg PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re.

 

 

Ez azonban még nem minden, a 2K és a Gearbox Software ugyanis felfedte az Ultra HD Texture Pack-ot is. Ez az ingyenes, opcionális csomag új szintre emeli a Borderlands: The Handsome Collection és összes kiegészítője grafikáját konzolon, valamint a Borderlands 2 és Borderlands: The Pre-Sequel látványvilágát PC-n. A rajongók garantáltan imádni fogják a sosem látott részletességet 4K felbontásban, de a vizuális frissítés más kijelzőkön is élvezhető lesz. Az Ultra HD Texture Pack ingyenesen letölthető lesz a felsorolt játékok minden jelenlegi és új tulajdonosa számára 2019. április 3-tól, hogy a Borderlands 3 megjelenésére várva teljesen új formában élhessék át a korábbi Borderlands részek izgalmait.

 

 

Végül a 2K és a Gearbox Software a Borderlands 2 VR játékosokat is megörvendeztette a hírrel, miszerint a játék idén nyáron ingyenesen megkapja a Borderlands 2 összes kiegészítőjét. A fejlesztők folyamatosan figyelnek a rajongók visszajelzéseire, melynek részeként a játék nemrég AIM Controller támogatást is kapott, most pedig még tovább mennek a Captain Scarlett and Her Pirate's Booty, Mr. Torgue's Campaign of Carnage, Sir Hammerlock's Big Game Hunt és Tiny Tina's Assault on Dragon Keep hozzáadásával. További részletek az elkövetkező hónapokban várhatók.

 

A PAX East bejelentések összefoglalva:

 

• A Borderlands: Game of the Year Edition 2019. április 3-án jelenik meg PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re.
• Az ingyenes Ultra HD Texture Pack 2019. április 3-tól lesz elérhető konzolokon a Borderlands: The Handsome Collection, PC-n pedig a Borderlands 2 és Borderlands: The Pre-Sequel játékokhoz.
• 2019 nyarán a Borderlands 2 VR ingyenes bővítésként megkapja a Borderlands 2 összes kiegészítőjét.2019.03.29
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

 • RAGE 2 (PS4) Lövöldözős / FPS
   
  Playstation 4
   
   
   
   
 • RAGE 2 (XONE) Lövöldözős / FPS
   
  Xbox One
   
   
   
   
 • RAGE 2 (PC) Lövöldözős / FPS
   
  PC
   
   
   
   
összes