Get Adobe Flash player

 

Hír - AUGUSZTUS VÉGÉN ÉRKEZIK MEG A HÁTBORZONGATÓ THE DARK PICTURES ANTHOLOGY ELSŐ JÁTÉKA

A BANDAI NAMCO Entertainment Europe és a Supermassive Games örömmel jelenti be, hogy a The Dark Pictures Antholgy első játéka, a Man of Medan 2019. augusztus 30-án fog megjelenni PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

 

 

A Man of Medan előrendelők a résztvevő üzletekben exkluzív elsőnapos Curator's Cut hozzáférést szerezhetnek, ami egy alternatív útvonalat mutat be egy teljesen új nézőpontból.

 

A játék teljesítését követően megnyíló Curator's Cut (ami egy későbbi időpontban ingyenesen elérhető lesz minden játékos számára) tartalma:


• Egy új nézőpont alternatív karakterekkel a korábban látott átvezetőkben
• Új döntések és választások minden jelenetnél, amik más-más módon változtatják meg a történetet
• Az eredeti végigjátszás során nem látott új jelenetek és titkok

 

„A Curator's Cut eltér a hagyományos rendezői változatoktól, ugyanis új módokat ad a játékosoknak a történet és a végkimenetel közvetlen befolyásolására. Olyan karakterek szemszögéből láthatják és változtathatják meg az eseményeket és kapcsolatokat, akiket első végigjátszásukkor nem irányíthattak" mondta Pete Samuels, Executive Producer, The Dark Pictures Antholgy, Supermassive Games.

 

„Ez egy teljesen új réteget biztosít a játékosok számára a történet megértésére és az interakcióra olyan módokon, mint még soha. Izgatottan várjuk, hogy a játékosok is megtapasztalják."

 

A The Dark Pictures Anthology: Man Of Medan 2019. augusztus 30-án jelenik meg PlayStation 4-re és Xbox One-ra angol, francia, olasz, német, spanyol és orosz szinkronnal. 2019.05.21
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

összes