Get Adobe Flash player

 

Hír - ÁPRILISBAN FELÚJÍTOTT FORMÁBAN TÉR VISSZA A RESIDENT EVIL 3

A PlayStation mai State of Play közvetítése során a Capcom egy teljesen felújított Resident Evil 3TM felfedésével ünnepelte meg a túlélőhorror klasszikus Resident Evil 3: NemesisTM 20. évfordulóját. A díjnyertes Resident Evil 2TM nyomdokait követve a 94 millió példányban elkelt sorozat ezen várva várt folytatása teszi teljessé Raccoon City történetét, amit szintén a Capcom saját RE Engine motorja kelt majd életre. A Resident Evil 3 főszereplője Jill Valentine - a videojátékok történetének egyik legikonikusabb főhősnője -, aki az összeomló Raccoon City városából menekül, miközben a kitartó biológiai fegyver, Nemesis követi. A játékosok emellett egy eddig ismeretlen Umbrella kísérletben is részt vehetnek Raccoon City szélén a szintén a játék részét képező internetes aszimmetrikus többszemélyes Resident Evil Resistance keretében, ami korábban Project Resistance néven volt ismert. A Resident Evil 3 2020. április 3-án jelenik meg PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

 

 

A Resident Evil 3 a gyógyszerészeti Umbrella Corporation által kifejlesztett T-vírus okozta rémálomszerű járvány kitöréskor játszódik. A játékban debütál Nemesis - a brutálisnak és rendkívül intelligensnek tervezett hatalmas humanoid biológiai fegyver -, akit a S.T.A.R.S. tag Jill Valentine makacs üldözése a Resident Evil sorozat egyik ikonjává tett. Pusztító mordályok egész arzenáljával felszerelve és mutálódott testét elrejtő fekete kabátjával Nemesis bármit megsemmisít és elpusztít, ami közé és célpontja közé áll.

 

Jill vérfagyasztó menekülése azon pániktól fűtött órákban játszódik, amik az elismert és nagysikerű Resident Evil 2 eseményeihez vezetnek. Az intenzív harcok a fejtörők megoldásával kombinálva egy igazán izgalmas élményként hozzák el Raccon City összeomlásának végső fejezetét. Az eredeti játék hátborzongató helyszínei és új tartalmai sosem látott módon elevenednek meg a RE Engine motorral, amivel többek között az elismert Resident Evil 7 biohazard, Resident Evil 2 és Devil May Cry 5 is készült, mindezt káprázatos grafikával és modernizált játékmechanikákkal megtoldva.

 

Az akciódús egyszemélyes kampány kiegészítéseként a Tokyo Game Show keretében még Project Resistance címen felfedett, aszimmetrikus 4-1 elleni Resident Evil Resistance egy többszemélyes élményt kínál. A háttérben munkálkodó gonoszként a játékosok kulcsfontosságú Resident Evil karakterek, mint például Annette és Birkin szerepében végezhetnek halálos kísérletek, ahogy a környezetet manipulálva, valamint egy sor elvetemült lény, csapda és felfegyverzett kamera segítségével igyekeznek kiiktatni a túlélőket. A sorozat történetében először a gonoszok akár közvetlenül is irányíthatnak olyan elit biológiai fegyvereket, mint G-Birkin és Tyrant. Vele szemben négy túlélőnek kell hatékonyan együtt dolgoznia, valamint a legtöbbet kihozni különböző fegyvereikből és különleges képességeikből, hogy kijussanak a kísérletből, mielőtt kifutnának az időből.

 

A Resident Evil 3 2020. április 3-án jelenik meg PlayStation 4-re és Xbox One-ra.2019.12.10
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

összes