Get Adobe Flash player

 

Hír - ÁPRILISBAN ÉRKEZIK MEG TOTAL WAR: WARHAMMER II KÖVETKEZŐ KIEGÉSZÍTŐJE

Vihogó patkányemberek forgótáras gépfegyverekkel? Pipa. Kígyózó szalamandrák maró köpettel? Megvan. A Total War: WARHAMMER II legújabb Lords Pack csomagja, a The Prophet & The Warlock keretében a mágia és a tudomány csap össze 2019. április 17-től PC-n.

 

Az új The Prophet & The Warlock két új Legendás Lorddal bővíti a Skavenek és a Gyíkemberek sorait, továbbá új Regiments of Renown és harci egységekkel, frakció mechanikákkal, valamint pusztító hadieszközökkel.

 

A Sotek Szektát a csillapíthatatlanul áldozatokra szomjazó Skink Proféta Tehenhauin vezeti, aki minden ütközet után Skaven vérben fürdeti a templomváros oltárait rejtélyes szertartásai során, amikkel célja, hogy felébressze álmából a nagy kígyóisten Soteket, és visszaállítsa a Gyíkemberek régi dicsőségét.

 

Mindeközben a boszorkánymester-mérnök Ilkit Claw a Skryre Klán tiltott műhelyében minden eddiginél kegyetlenebb hadieszközök megalkotásán munkálkodik. Legnagyobb mesterműve a The Doomsphere bomba, ami képes egész városokat letörölni a térképről.

 

 

A The Prophet & The Warlock kiegészítő 2019. április 19-én jelenik meg egy ingyenes tartalomfrissítés kíséretében, ami egy még fel nem fedett Legendás Lorddal, egy új Skaven gépésszel, valamint egy ezeréves gyíkszellemmel bővíti minden Total War: WARHAMMER II tulajdonos játékát.

 2019.04.04
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

 • RAGE 2 (PS4) Lövöldözős / FPS
   
  Playstation 4
   
   
   
   
 • RAGE 2 (XONE) Lövöldözős / FPS
   
  Xbox One
   
   
   
   
 • RAGE 2 (PC) Lövöldözős / FPS
   
  PC
   
   
   
   
összes