Get Adobe Flash player

 

Hír - A UBISOFT BEMUTATTA A TOM CLANCY’S THE DIVISION 2 YEAR 1 TARTALMAIT

A Ubisoft® a játék 2019. március 1-4. között futó nyílt bétájához és 2019. március 15-i megjelenéséhez közeledve ma felfedte, hogy milyen tartalmakkal várja a Division ügynököket a Tom Clancy's The Division® 2 első évében.

 

A Tom Clancy's The Division® 2 fejlesztői nagy hangsúlyt fektetnek arra, hogy már az első naptól izgalmas endgame élményeket kínáljanak a játékosoknak. Ezen felül elkötelezettek, hogy rendszeresen új tartalmakkal szolgáljanak, amik tovább fokozzák és megújítják majd az élményt minden alkalommal, mikor a játékosok Washington D.C. utcáira lépnek. Ennek érdekében a játékhoz az első éve alatt három Epizód fog megjelenni, amik kiterjesztik a Tom Clancy's The Division® 2 történetét többek között új narratív tartalmakkal, valamint játékmódokkal. Ezek a tartalmak minden Tom Clancy's The Division® 2 játékos számára ingyenesen elérhetők lesznek. Az Epizódok mellett a fejlesztők három további új Specializációval is készülnek, melyek egyedi fegyvereivel és képességeivel teljesen új módokon küzdhetsz meg Washington D.C. kihívásaival.

 

• Az első D.C. Outskirts: Expedition Epizód a Washington körüli területekre kalauzol el, ahol az Outcasts és Black Tusks frakciók elit egységeit üldözve küzdhetsz a város felszabadításáért teljesen új helyszíneken.


• A második Pentagon: The Last Castle Epizódban Amerika egyik legikonikusabb helyszínére látogathatsz el, hogy felfedd, mégis milyen titkokat rejtegetnek ebben a szigorúan védett útvesztőben. 


• A Year 1 tartalmakat végül a harmadik Epizód zárja majd, ami egyúttal előkészíti a terepet a további izgalmas újdonságoknak.

 

A felsoroltak mellett természetesen még rendszeres játékélményt fokozó frissítések, javítások, események, zsákmányok, kozmetikai tárgyak és sok más várható.

 

A Year 1 tartalmakat bemutató magyar feliratos előzetes alább tekinthető meg: 

 

 

Year 1 Pass

 

A legelhivatottabb játékosok a Year 1 Pass segítségével még többet és hamarabb hozhatnak ki a Tom Clancy's The Division® 2 -ből számos exkluzív tartalommal.

 

A Year 1 Pass tartalma:

 

• 7 napos korai hozzáférés a narratív Epizód tartalmakhoz
o A Year 1 Pass 7 nappal korábbi hozzáférést biztosít minden Year 1 Epizód narratív tartalmához.


• Azonnali hozzáférést a Year 1 Specializációkhoz
o Megjelenéskor a Tom Clancy's The Division® 2 három Specializációt fog tartalmazni, amik a maximális szint (30) elérését követően mindenki számára elérhetők lesznek.
o A játék első éve során három további Specializáció válik majd elérhető az ügynökök számára, amikhez a Year 1 Pass tulajdonosok a megjelenésüket követően azonnal hozzáférhetnek.
o A Year 1 Pass-t nem birtokló játékosok számára szintén ugyanazon naptól elérhetők lesznek ezek az új Specializációk, azonban nekik a játék során kell feloldaniuk őket.
o A Year 1 Pass tulajdonosok emellett minden új Specializáció megjelenésekor exkluzív kozmetikai tárgyakat is szerezhetnek.


• Exkluzív Titkos Megbízások
o Az első év során a Year 1 Pass tulajdonosok exkluzív hozzáférést kapnak 8 Titkos Megbízáshoz, ami betekintést ad a Washington D.C.-be érkezésedet megelőző eseményekbe és történetbe.
o A Titkos Megbízások teljesítése továbbá egyedi és exkluzív hátizsák trófeákkal is jutalmaz, amikkel kedved szerint alakíthatod ügynököd kinézetét. 


• További Vérdíjak és Projektek
o A Vérdíjak különleges küldetések, melyek során egy kijelölt ellenfelet kell kiiktatnod, míg a Projektek során számos különböző feladatot kell megoldanod D.C.-szerte.
o A Year 1 Pass tulajdonosoknak minden héten egy plusz Vérdíj és egy további Projekt áll a rendelkezésére.


• Exkluzív Kozmetikai Tárgyak
o A Year 1 Pass tulajdonosok az alábbi exkluzív tartalmakhoz nyernek hozzáférést: Agent Ward Outfit, Scout emote.

 

A Year 1 Pass külön, vagy a Tom Clancy's The Division® 2 Gold Edition részeként vásárolható meg.

 

Megjelenés utáni tartalmak

 

A fejlesztők filozófiája szerint minden megvásárolható tárgynak csupán opcionálisnak kell lennie a játékosok számára. Ebben a szellemiségben az alábbi két módon vásárolhatók további tartalmak a Tom Clancy's The Division® 2-höz:

 

1. Elsősorba a fent leírtakat tartalmazó Year 1 Pass részeként.
2. Másrészt pedig a játékbeli Apparel Store-ban, ahol a játékosok közvetlenül vásárolhatnak kozmetikai tárgyakat Premium Credits használatával. Ez a lehetőség azok számára lett kialakítva, akik szeretnék előre tudni mit kapnak a pénzükért, és csak egy bizonyos kozmetika tárgyat szeretnének megvásárolni.

 

A megjelenés után nem sokkal a játékban Apparel Cache dobozok is megvásárolhatók lesznek, amik azonban kizárólag kozmetikai tárgyakat fognak tartalmazni - fegyvereket, alapanyagokat és más felszerelést nem.

 

A célunk ezzel az, hogy ugyan szeretnénk, hogy a játékosok természetes módon tegyenek szert új kozmetikai tárgyakra a különböző aktivitások izgalmas jutalmaként, de egyúttal azoknak is legyen választása, akik szeretnék felgyorsítani ezt a folyamatot, vagy esetleg egy bizonyos kozmetikai tárgyat keresnek, amit így megvásárolhatnak az Apparel Store kínálatából vagy a későbbi Event Cache ládákból.

 

A Tom Clancy's The Division® 2 2019. március 15-én fog megjelenni PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re.

 2019.02.28
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

 • RAGE 2 (PS4) Lövöldözős / FPS
   
  Playstation 4
   
   
   
   
 • RAGE 2 (XONE) Lövöldözős / FPS
   
  Xbox One
   
   
   
   
 • RAGE 2 (PC) Lövöldözős / FPS
   
  PC
   
   
   
   
összes